Imnul oficial al Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, intitulat "We are the City" si interpretat in limba engleza de Aminda, a fost lansat, joi seara, la Casa de Cultura a Studentilor din municipiu, potrivit Mediafax.

Imnul Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015 a fost prezentat sub forma unui videoclip proiectat pe scena Casei de Cultura a Studentilor din oras, versurile fiind afisate pe fundalul unor filmari de la diferite festivaluri internationale si evenimente consacrate din municipiu, precum Festivalul International de Film Transilvania (TIFF).

"Am lansat imnul Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015, intitulat ᅡWe are the cityᅡ, compus la initiativa DJ-ului Cristian-DaDaniel Rusu.

Versurile sunt in limba engleza, iar interpreta principala este artista Aminda. De asemenea, in materialul video apar si primii artisti anuntati pentru cel mai mare eveniment din cadrul Capitalei Europene a Tineretului, Untold Festival", a spus Vlad Pop, presedintele Federatiei SHARE, care se ocupa de proiectul Capitala Europeana a Tineretului.

Refrenul imnului cuprinde versurile "I am my city and my city is me/ We are the city and the city is free" ("Eu sunt orasul meu si orasul meu sunt eu/Noi suntem orasul si orasul este liber").

La lansarea imnului au asistat aproximativ 800 de persoane, intre care principele Nicolae al Romaniei, viceprimarul Horvath Anna si subprefectul Dan Codrean.

Proiectul Capitala Europeana a Tineretului Cluj-Napoca 2015 se deruleaza pe tot parcursul anului si include peste 1.500 de evenimente, intre care concerte, spectacole de teatru, proiectii de filme, cea mai importanta manifestare fiind Untold Festival, la care vor concerta David Guetta si Avicii.