Celebrul Tron de Fier, sursa intrigilor celui mai popular serial din lume, Game of Thrones, revine la Bucuresti in cadrul East European Comic Con. In perioada 8-10 mai, HBO Romania ofera fanilor sansa de a se poza in postura de Rege sau Regina a universului Game of Thrones. Asadar, dupa dinastiile Targaryen si Baratheon, acum este sansa ta sa stapanesti cele 7 regate, doar la East European Comic Con.

The-Iron-ThroneFoto: East European Comic Con

Game of Thrones este cel mai de succes serial al ultimilor ani, produs si difuzat de HBO si este adaptat dupa seria de carti "A Song of Ice and Fire" a autorului George R.R. Martin. Premiera mult asteptata a celui de-al cincilea sezon va avea loc in Romania simultan cu cea din Statele Unite ale Americii pe data de 12 aprilie, la HBO si pe HBO GO, primul episod fiind disponibil fara abonament.

Game of Thrones va fi reprezentat la Comic Con nu doar de Tron, dar si de catre Kristian Nairn, actorul care interpreteaza rolul lui Hodor.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment destinat pasionatilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate din Europa de Est, avand ca sursa de inspiratie mult apreciatul Comic Con de la San Diego.

Printre invitatii de seama se numara actorii veniti special de la Hollywood pentru publicul din Romania: Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Osric Chau (Kevin Tran din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Dr. Who) si Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones). In plus, evenimentul se va bucura si de prezenta artistilor grafici Sycra si Bobmeatbag, dar li a celebritatilor din online Creative Monkeyz, 10 lucruri, Sector 7, Romercial, Rezumatul Zilei, Doza de Has, Tequila, Zmenta, Bobospider si Dani pe net.

East European Comic Con este mai mult decat un simplu eveniment, ci reprezinta un spatiu de interactiune intre fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate sau jocurilor video si actori internationali, artisti grafici sau celebritati din mediul online. Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film se numara printre atractiile pregatite anul acesta de catre organizatori.

Biletele pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket la pretul de 64 de lei, iar in ultima saptamana costul va fi de 79 de lei.

East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.