Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" impreuna cu eᅡ Young Engineers va invita sa participati la un nou program educational de succes destinat copiilor intre 7 si 11 ani, care ajuta la imbogatirea cunostintelor din teoria scolara si a deprinderilor de aptitudini legate de gandire, inventivitate si incredere in fortele proprii.

Provocarea LegoFoto: Muzeul Antipa

N-ar fi dragut ca micutii tai sa-ti explice cum functioneaza un lift sau o masina de spalat, sau ce este un diferential?

In fiecare marti, vineri, sambata si duminica la Muzeul "Antipa" copiii vor invata jucandu-se prin intermediul povestilor interesante, experimentelor incitante si modelelor de constructii LEGO, concepute in mod original, ilustrand lumea Stiintei, Tehnologiei, Ingineriei, Artei si Matematicii (STIAM).

Inscrierea copiilor se face prin email: info@youngengineers.ro sau la telefon 0742.102.633 in limita a 15 locuri/grupa. Participarea la prima lectie este gratuita.

Taxa participarii la cele 4 sedinte ale unui modul este 180 ron/participant, iar pentru o sedinta este de 50 ron/participant (in limita a 15 locuri disponibile) si se achita integral la Muzeu cu cel putin trei zile inainte de inceperea modulului.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului "Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa