Artistul grec Nikos Vertis, va concerta pe 12 noiembrie la Sala Palatului. Artistul rasplatit cu mai multe discuri de platina pentru compozitiile sale sustine primul mare concert de muzica greceasca din Romania, la invitatia Vreau Bilet.

Nikos Vertis, concert la Sala PalatuluiFoto: Afis

Artistul a fost cucerit de Romania si de-abia asteapta sa se intoarca pe ritmuri autentice grecesti: “Sunt foarte impresionat de Romania, de oamenii de aici, zambesc tot timpul. Iar femeile sunt foarte frumoase, barbatii sunt foarte norocosi”, declara Nikos Vertis.

Din Melbourne, Sydney si New York si pana la Tel Aviv si Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a incantat de fiecare data publicul iubitor de muzica greceasca. Cel mai ravnit burlac al Greciei, pentru care fanele din diferite colturi ale lumii au facut o adevarata pasiune si care a primit in dar de la admiratorii sai canadieni chiar si o strada cu numele sau, starneste adevarate isterii la concertele sale.

Nikos Vertis, care a fost supranumit “Noul mare interpret Laïka”, mix-ul de muzica traditionala greceasca cu pop si dance, ambasador in toata lumea a modului de a simti grecesc exprimat in muzica, s-a nascut insa in Olanda si a ajuns in Grecia abia la varsta de 6 ani. Inca de pe atunci stia déjà sa cante la instrumentul traditional grecesc bouzouki, iar cativa ani mai tarziu a inceput sa studieze canto.

Cluburile din Salonic au fost primele scene pe care a cantat Nikos Vertis, iar treptat faima celui care devenea una dintre cele mai bune voci ale Greciei s-a raspandit in toata tara si i-a adus si un contract cu Studiourile Universal. Piesele de pe primul sau album, „Se insereaza repede”, devin rapid hituri, iar Vertis castiga premiul pentru cel mai bun debut. Primul single lansat de "Cel mai bun interpret Laïka", „Spune-mi iar”, este si el recompensat cu platina, la fel si albumul pe care Vertis il va scoate ulterior – „Cum petrec serile singur”. Sensibilitatea pieselor de pe cel de-al patrulea album al cantaretului grec devin imdiat hituri la radio si o vara intreaga, in 2007, intreaga Grecie a fredonat cu preponderenta doar muzica lui Nikos Vertis. Doua discuri de platina a primit si acest album, unul dintre preferatele publicului.

Faima lui Nikos Vertis a inceput sa depaseasca granitele Greciei si curand artistul a inceput sa concerteze pe marile scene din Australia, Statele Unite, Canada si Europa. Iubitorii muzicii grecesti din Romania vor avea prilejul sa-l intalneasca pe popularul cantaret grec, Nikos Vertis, in luna noiembrie a acestui an, cand artistul va concerta la Sala Palatului.

Potrivit organizatorilor evenimentului, VreauBilet au pus in vanzare biletele pentru concertul Nikos Vertis pe 30 iunie, iar cei care vor cumpara bilete pana in data de 14 iulie, vor avea o reducere de 20% din pretul biletelor. Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro , de la casa de bilete a Salii Palatului si in patru rate fara dobanda, cu cardul Avantaj.

Pret intreg

Vip: 330 lei

Categ 1: 270 lei

Categ 2: 210 lei

Categ 3: 170 lei

Categ 4: 140 lei

Categ 5: 90 lei

Pret cu reducere in perioada 30 iunie – 14 iulie

Vip: 264 lei

Categ 1: 216 lei

Categ 2: 168 lei

Categ 3: 136 lei

Categ 4: 112 lei

Categ 5: 72 lei