Shakin’ Stevens va concerta la Bucuresti, pe data de 18 decembrie, la Sala Polivalenta si la Timisoara, pe 20 decembrie. Artistul va ajunge in Romania, dupa ce pe 13, 14, 15, 16 decembrie, va participa la evenimentul de caritate “Rock with Laughter”, patronat de Jasper Carrott.

Megaspectacolul anual “Rock with Laughter” ii va avea invitati de onoare anul acesta pe langa Shakin’ Stevens, pe Chris de Burgh, Jamelia, si The Manfreds. “Rock with Laughter” este o combinatie unica de muzicieni si comici renumiti intr-un spectacol extraordinar de Craciun. Fondurile adunate la acest eveniment vor fi donate anul acesta spitalului de copii din Birmingham, potrivit unui comunicat de presa.

Biletele pentru aceste spectacole sustinute de catre cantaret in Romania, se gasesc in Bucuresti, la Sala Palatului, Sala Polivalenta, magazinul Muzica, reteaua Carrefour, Teatrul National, Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, statiile de metrou UNIRII 1 si 2. In Timisoara, acestea se pot achizitiona de la casele de bilete ale Teatrului National, Filarmonicii si in magazinele Diverta si Flanco. O alta varianta pentru achizitionarea biletelor este cea on-line, de pe bilete.ro, blt.ro, biletedelatati.ro, myticket.ro si bilet.ro.

Unul dintre cele mai cunoscute hituri ale artistului este “Merry Christmas Everyone”. Shakin’ Stevens este apreciat deoarece alaturi de Band Aid (o trupa formata din artisti britanici si irlandezi, fondata in 1984 de Bob Geldof si Midge Ure), a militat pentru inlaturarea inanitiei in Etiopia, iar fondurile stranse au fost integral donate guvernului etiopian.