Pericolul se apropie. Uneori il poti simti de la distanta, alteori nu stii cand a ajuns langa tine. E ca un pachet suspect din care se aude tic tac, tic tac. Este criza de furie a celui mic, care nu isi poate stapani emotiile. Ce facem acum?

Conferinta pentru parintiFoto: Smile Media

Intr-un prietenos cadru de dialog, Teatrul Ion Creanga invita parintii sa participe la un nou eveniment dedicat lor: Conferinta "Crizele de furie ale copiilor. Ghid pentru parinti". Sustinuta de doi psihoterapeuti experimentati in psihologia copilului si a relatiilor de familie, Anca Ganciu si Catalina Hetel, conferinta va avea loc sambata, 16 aprilie, ora 11.00, la sediul Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Piata Lahovari, nr. 7).

Pornind de la "Ce sa faci... cand iti iesi din fire. Ghid pentru copiii care nu-si pot stapani furia", cartea scrisa de dr. Dawn Huebner si ilustrata de Bonnie Matthews, Anca si Catalina vor vorbi despre momentele de inversunare si manie ale celor mai mici si despre parintii-genisti, care invata sa dezamorseze crizele, supararile si nervii prin tehnici cognitiv-comportamentale.

Pentru copiii participantilor la conferinta, Teatrul Ion Creanga propune o plimbare prin curcubeu: atelierul "Culorile lui Elmer". Condus de actrita Vera Linguraru, atelierul interactiv combina arta povestirii, teatrul si desenul, explorand aventurile simpaticului personaj imaginat de David McKee. Desi Elmer nu e altceva decat un elefant, hainutele lui... diferite ii vor invata pe copii despre acceptare si prietenie. Atelierul este recomandat categoriei de varsta 3-6 ani.

Aceasta este cea de-a treia intalnire TIC pentru parinti si copii, dupa "Intrebari, dar mai mult raspunsuri"(octombrie 2015) si "Cat de mult e prea mult? Educatia intre dorintele parintilor si nevoile copiilor"(ianuarie 2016).

Biletele pentru conferinta sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creanga (Piata Amzei, nr. 13 - nr. tel. 0767.934.374) si in reteaua Eventim, online pe www.eventim.ro si la magazinele partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librariile Carturesti si Humanitas. Accesul copiilor la atelier este gratuit.

Mai multe informatii sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

.........................................................................................................................................................

Teatrul Ion Creanga este o institutie publica de cultura finantata de Consiliul General al Municipiului Bucuresti | Parteneri eveniment: Editura Pandora M si Creart | Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio France International Romania, Radio Bucuresti FM, Radio Romania Cultural, Blitz TV, Agerpres, Business Review, Revista Parents, SmartWoman, Copilul.ro, Bebelu.ro, GoKid!, ArtLine.ro, 9vremparinti, Clubul bebelusilor, Calendar evenimente, Gradinite Bucuresti, Gradinite.com, Calendarul Copiilor, MacMacKids, Melc Codobelc, Timpul Cireselor, anidescoala.ro, SuntMamica.ro, Sapte Seri.