Artista se pregateste sa lanseze pe piata un nou album, prin care Loredana va uimi asa cum o face de obicei. Dupa ce de-a lungul carierei sale a cantat muzica usoara, muzica pop, romante, muzica populara, muzica pentru copii sau rock, cantareata a pregatit o mega surpriza tuturor celor care credeau ca nimic spectaculos nu mai poate aparea in acest sfarsit de an.

Astfel, artista a inregistrat toate piesele pentru cel mai nou album al sau, intitulat “Made in Romanie”, material discografic ce este de aceasta data inspirat din legaturile pe care ea le are de ceva vreme cu cultura etniei rrome, datorita rolului pe care il interpreteaza in telenovela de pe Acasa Tv, “Inima De Tigan”, potrivit unui comunicat de presa.

Albumul reuseste sa pastreze esenta pieselor originale si reprezinta un fusion excelent de muzica pop, lautareasca si tiganeasca. “Made in Romanie” va fi lansat pe piata impreuna cu MediaPro Music si se va gasi pe rafturile tuturor magazinelor de specialitate incepand cu a doua jumatate a lunii decembrie.

Materialul contine 9 piese, cover-uri, reinterpretari si medley-uri in stilul inconfundabil al Loredanei si reprezinta cadoul de Sarbatori pe care artista il face tuturor celor care doresc sa asculte ceva iesit din comun.

Pentru trei dintre melodiile de pe “Made in Romanie”, Loredana a filmat deja vidoclipuri: “Satra in asfintit”, “Made in Romanie” si “Europa ”.