In acest an, in Romania au concertat cateva trupe si artisti cu renume international. Trupa Rolling Stones, care a sustinut un recital pe data de 17 iulie pe Stadionul National Lia Manoliu din Bucuresti, a prezentat un show desavarsit, cu sunet de cristal, care va ramane multa vreme in inimile fanilor romani. Melodie dupa melodie, cei patru componenti ai trupei si-au onorat numele. Au cantat You Got Me Rocking, Let’s spend the night together, It’s Only Rock And Roll, Satisfaction, Jumping Jack Flash, Paint It Black si Brown Sugar.

Cantareata americana Beyonce a sustinut pe 22 octombrie un concert la Cluj-Napoca. Vedeta a cantat atat melodii de pe ultimul ei albumul "B-Day", cat si piese mai vechi , de pe vremea cand facea parte din trupa "Destiny Child".

Shakin` Stevensa concertat pe 18 decembrie la Sala Polivalenta. Artistul care a incantat lumea cu hituri precum "Marie, Marie", "Green Door", "Oh, Julie" sau "Merry Christmas Everyone" a facut un spectacol nemaipomenit in fata celor cateva mii de spectatori.

Pet Shop Boys au cantat pe 25 noiembrie, la Sala Palatului.Concertul de la Bucuresti a fost ultimul din cadrul turneului mondial “Fundamental”.

Trupa Scorpionsa reusit sa adune in Piata Mare din Sibiu mii de fani. Printre piesele interpretate de rockeri se numara Bad Boys Running Wild, Send Me an Angel, 321 (Are you ready to rock?), Humanity, Holiday, Stil Loving You, Wind of Change, Smoke is Going Down, Rock You Like a Hurricane si Tease Me Please Me.

Pe data de 31 octombrie, pe stadionul Cotroceni, a avut loc concertul Deep Purple, care face parte din turneul de promovare a celui mai recent album "Rapture of the Deep".

In acest an in Romania au mai concertat George Michael, Julio Iglesias, Michael Bolton, Goran Bregovic, Smokie, Alice Cooper, Marilyn Manson, Pink, Faithless (in cadrul B'estival) si Pussycat Dolls si Prodigy (in cadrul Coke Live).