Organizatorii concertului de la Bucuresti al sopranei Angela Gheorghiu au anuntat oficial anularea acestui eveniment. Initial anuntat a avea loc pe data de 22 decembrie 2007, concertul a fost reprogramat pentru data de 14 februarie 2008, fiind ulterior anulat.

Aceasta decizie a fost luata de echipa manageriala a sopranei de comun acord cu organizatorii, Asociatia Culturala Dracula, ca urmare a imposibilitatii indeplinirii conditiilor tehnice prevazute prin contract.

Contravaloarea biletelor va fi returnata pana la data de 14 februarie a.c., potrivit unui comunicat de presa.

Soprana Angela Gheorghiu va veni insa in aceasta perioada in Romania la invitatia elevilor scolii din Adjud, orasul sau natal. Un motiv foarte important este ca, in cadrul Consiliului Profesoral din data de 10 decembrie 2007, s-a hotarat ca denumirea scolii sa devina ,”Scoala cu clasele I-VIII ANGELA GHEORGHIU''.

Ceremonia de “botez” a scolii generale din orasul Adjud va avea loc pe data de 10 februarie in cadrul unui program omagial la care vor participa: Corul Armonia,cadre didactice ale scolii, oficialitati ale Primariei Municipiului Adjud si Inspectoratului Judetean Vrancea, directorii scolilor din Adjud, manageri ai unor firme particulare si de stat din localitate, fosti profesori si colegi.