Manowar vor concerta la Bucuresti

de Andreea Ghinea     HotNews.ro
Vineri, 15 februarie 2008, 12:46 Life | Prin oraş


Manowar
Foto: static.metal-archives.com
Pe 7 iulie la Bucuresti va avea loc concertul Manowar. Eric Adams, Joey DeMaio, Karl Logan si Scott Columbus, formeaza in prezent trupa Manowar, trupa ce s-a format in 1980, in Auburn, New York.

"Am ales trupa MANOWAR deoarece este un standard al muzicii metalice din lume, o trupa care canta in special pentru fani si nu neaparat pentru bani." au declarat organizatorii.


Discografie

 Battle Hymns (1982)
 Into Glory Ride (1983)
 Hail to England (1984)
 Sign of the Hammer (1984)
 Fighting the World (1987)
 Kings of Metal (1988)
 The Triumph of Steel (1992)
 Louder Than Hell (1996)
 Hell on Wheels (1997)
 Hell on Stage (1999)
 Warriors of the World (2002)
 Gods of War (2007)


sursa: manowar.ro, kompasevents.ro

Manowar - "Die for metal"







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















560 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by