​DJ-ul francez Bob Sinclar se va afla, pe 4 mai, pe Arcul de Triumf din Paris pentru un eveniment care are ca scop strângerea de fonduri în sprijinul luptei contra noului coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii pe reţelele de socializare.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Spectacolul live va începe la ora 20.02, imediat după aplauzele pentru cadrele medicale şi va fi transmis în direct (...). Contăm pe prezenţa voastră virtuală şi pe donaţiile voastre", este mesajul de pe platforma Cercle Music care produce şi retransmite concerte de muzică electronică din locuri inedite.

Pentru a evita orice adunare, organizatorii au precizat că această reprezentaţie, în colaborare cu Centrul monumentelor naţionale franceze, "este interzisă publicului" şi "nici sunetul, nici luminile nu vor fi vizibile din Place de l'Etoile" situată în apropiere de Arcul de Triumf din capitala franceză.

Ambiţia acestui proiect este de a aduna fonduri şi de a le oferi ONG-urilor Médecins Sans Frontières, Fondation de France şi organizaţiei One-O-One în lupta contra maladiei Covid-19.

DJ de renume mondial, Bob Sinclar a publicat mixaje pe contul de Instagram (unde are 666.000 de urmăritori) de la începutul stării de urgenţă în Franţa, în 17 martie, transmite News.ro.