Vineri, 14 martie 2008, ora 20.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti ( etaj 2 ) va avea loc lansarea manualului de chitara "Electrik Master Guitar Vol. 2" al lui Adi Manolovici, printr-un concert 100% live cu Mircea Vintila, Laurentiu Cazan, Costi Sandu, trupele Idol si Adi Manolovici Syndikate.

Adi Manolovici este fondatorul "Academiei de Rock", prima scoala de chitara rock din tara infiintata in martie 2000 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti. De-a lungul timpului a format peste 300 de chitaristi, multi dintre ei activand in trupe celebre precum: Vita de Vie, Amicii, Firma, X-plod, Zum, Rust, Idol.

"Electrik Master Guitar Vol. 2" este al doilea volum de chitara electrica al autorului si cuprinde 7 progresii de arpegii in stil sweep. Manualul contine o carte cu partituri si un cd cu exemplele din manual executate la 2 tempo-uri diferite pentru grade de dificultate mediu spre avansat. Acest manual, al doilea face parte dintr-o serie de 10 volume care cuprind diverse tehnici de virtuozitate chitaristica specifice genurilor rock, blues si fusion (jazz-rock): panatie sweep, panatie alternativa, progresii de arpegii, tapping, double tapping, legato, sluring, game si moduri, teorie muzicala si tehnici de improvizatie modala.

Artistul este foarte apreciat de catre colegii sai de bleasla. "Ar trebui sa-i multumim de acum in numele celor care vor afla mult mai tarziu cat de importanta a fost intalnirea cu cartea lui." spune Mugurel Vrabete (Holograf).

George Patranoiu (ex.Taxi, Zara) este de parere ca "Adi Manolovici este unul dintre artistii care reusesc sa cante, sa compuna si sa ajute pe oricine vrea sa faca ceva in muzica romaneasca.Oameni de orice varsta au nevoie si de un ghid, si-atunci, pe buna dreptate, un manual de ghitara nu are cum sa fie altfel decat benefic."

Din 2008, Adi Manolovici este "Official Ibanez Artist" fiind inclus in materialele promotinale ale firmei Ibanez alaturi de nume precum Joe Satriani, Steve Vai, Pat Metheny, George Benson, etc.

"Electrik Master Guitar Vol. 2", costa 50 lei si se va gasi pe piata de pe data de 14 martie, potrivit unui comunicat de presa.