Cu toții am trecut prin situația de a ne prinde finalul de an fără niciun plan pentru noaptea de Revelion. Din fericire, într-un oraș precum Bucureștiul nici măcar nu trebuie să ai ceva planificat pentru această ocazie, pentru că există suficiente petreceri și evenimente unde nu-ți trebuie rezervare, ci doar să plătești la intrare (într-unul dintre cazuri nici măcar nu plătești).

Apollo111, BucureștiFoto: Apollo111/ pagina de Facebook

În cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre opțiunile pe care le ai pentru a petrece Revelionul în oraș „fără obligații” și fără bătăi de cap legate de rezervări. De ținut cont că ultima zi din an va fi una mai posomorâtă, cu ceva vânt, dar fără temperaturi cu minus și fără precipitații.

La Londohome nu e nevoie nici măcar de plată la intrare, ești așteptat și cu pachețel de acasă, dacă vrei, pentru a face o masă comună. Altfel, oferta este „Revelion cu gulaș, vin fiert și muzică de pe laptop”.

„Facem un ceaun de gulaș de vită, ne blindăm cu vin fiert, punem un ciot să ardă în surdină într-un colțișor de curte. Dacă ții neapărat să aduci un borcan din ligheanul tău de salată de beouf - o să delimităm o masă unde-l vei putea plasa spre bucuria celorlalți”, scriu organizatorii.

Adresă: David Praporgescu 31 Intrare: liberă.

Și la Energiea se ține un Revelion „fără obligații”. Ești îndemnat să vii când simți, să dansezi cât poți, să mănânci și să bei ce-ți face cu ochiul din meniu. E deschis de la prânz, de la ora 13:00, iar de la 20:00 se dă muzica mai tare, luminile mai încet și începe ce e de început.

De menționat că bucătăria e deschisă până la 00:30, iar barul până târziu în noapte.

Adresă: Brezoianu 4 Intrare: 50 lei și include un pahar de spumant.

FOTO: Energiea / Pagina de Facebook

În nordul cetății se face Shukar Revelion 2024 la Combinatul Fondului Plastic. Este a doua ediție a unui altfel de Revelion. Începe de la ora 21:00, iar mâncarea și băutura nu sunt incluse în prețul biletelor, dar organizatorii spun că sigur vei găsi meniul de la bar îndestulător și la prețuri accesibile.

De muzica shukară se vor ocupa Ștefan Antenna Ciobanu (DJ Antenna), LVX Machina, Iulian Văcărean (Pixar Stelar) și Ilinca Ghişoiu (ILINKA).

Adresă: Băiculești 29 Intrare: 199 lei

Tot în zona de nord, chiar lângă skate parkul din Herăstrău, poți face Revelionul pe terasa încălzită de la Baraka. De muzică se ocupă pyonesco, iar bufetul suedez va conține bruschete, platou cu brânzeturi, 2 salate, croissante cu unt, patiserie, dulciuri etc.

Adresă: Constantin Prezan 1 Intrare: 100 lei

La Apollo111 poți avea parte de un Seduction Ball - EROTIC MASQUERADE în noaptea dintre ani. Ce înseamnă asta? Un bal mascat, care are în ofertă măști disponibile tuturor la intrare, stripperii și micile surprize din interiorul teatrului care deschid ușile fanteziilor și dorințelor mai ascunse.

De muzică se va ocupa Andrei Hangiu. Este un party cât se poate de queer friendly.

Adresă: Brezoianu 23-25 Intrare: 250 lei

Clubul Control pune la bătaie un număr „foarte limitat” de bilete ce va fi disponibil la intrare în noaptea de Revelion pentru cei care n-au nimic planificat și n-au apucat să facă rezervare aici din timp.

Începând cu ora 21:00 muzica va începe să răsune în ambele săli de aici - în Berlin Room vor pune muzică Dirty Disco w/ Eugen Rădescu, Gabriel Barbu & Motan (animatori vor fi Paula Dunker, ONYX, Nefertiddy), iar în Front Control - va fi Greatest Alternative Hits of All Time cu Leo

Adresă: Constantin Mille 4 Intrare: 150 lei

Control club / Pagina de Facebook

Dacă tot suntem la capitolul cluburilor cool din oraș, atunci află că și la Platforma Wolff se organizează party de Revelion cu plată la intrare. Vor pune muzică Khidja, Borusiade, Marius Georgescu, Alexandru Jijian. Totul începe la 21:00 și în stilul clasic se lungește până la 09:00.

Adresă: Constantin Istrati 1

Intrarea:

Între 21:00 - 02:00 • 140 lei

Între 02:00 - 06:00 • 100 lei

Între 06:00 - 09:00 • 60 lei

Nu în cele din urmă, și cei de la J’ai Bistrot fac Neon Party de Revelion.

„Ne dorim să încheiem anul alături de voi așa cum l-am și petrecut, deci da, facem rev! Va fi o seară de vis. Tematica de anul acesta este: Neon Party. La pupitrul de DJ se va afla nimeni alta decât Dorina Constantin care va pregăti muzici d-alea bune de dansat cum numai ea știe să pună. Nu se fac rezervări, vrem să dansăm, să petrecem, nu să stăm la mese.”, scriu organizatorii.

Adresă: Griviței 55

Intrare: 200 lei - în prețul ăsta intră și un pahar de prosecco la miezul nopții, ceva de ronțăit să meargă la un pahar și un shot din partea casei, un sclipici, o steluță. De ținut cont, totuși, că locurile sunt limitate.