Heritage Singers, una dintre cele mai cunoscute formatii de muzica gospel din SUA, va concerta anul acesta in Romania, la implinirea a 37 de ani de existenta. Turneul se va termina la Bucuresti, pe 26 iulie, la Arenele Romane, dupa ce trupa a cantat la Arad si Targu-Mures.

Infiintata in 1971 in Statele Unite, Heritage Singers a sustinut turnee in toate statele din S.U.A. si mai mult de 60 de tari straine. Au inregistrat peste 100 de albume de muzica gospel si au primit numeroase premii pentru realizǎrile deosebite din industria muzicala: “Albumul Anului”, “Grupul Vocal al Anului”,”Cel mai bun show de televiziune”, “Cel mai bun video muzical”.

Formatia, compusa din 8 solisti si 4 instrumentisti va sosi joi seara in Bucuresti si va fi cazata la Hotelul RIN Grand Hotel. Concertul din Bucuresti, organizat de Paravion, va avea loc la Arenele Romane, sambata la orele 20:30.

Biletele pot fi cumparate din reteaua www.bilet.ro, Magazinul Muzica sau de la Arenele Romane. Biletele costa 50 lei in arena si 100 lei in zona A, dar organizatorii au anutat ca au pus in vanzare si o serie de bilete de 10 lei, bilete fara loc.

Heritage Singers