Din cauza unor probleme personale, The Faint si-a anulat turneul european din vara aceasta. Trupa nu va mai putea sustine nici concertul programat pe 3 iulie, in cadrul B'ESTFEST 2009, informeaza organizatorii.

Membrii The Faint regreta faptul ca au fost nevoiti sa anuleze turneul si promit ca vor reveni curand pe scena. Detalii despre noi confirmari pe afisul festivalului urmeaza a fi facute publice pe parcursul urmatoarelor saptamani.

In prezent, line-up-ul B'ESTFEST arata astfel: The Killers, Patrice si Thievery Corporation (1 iulie - ''Ziua Zero''), Motorhead si Moby (2 iulie), Franz Ferdinand, Orbital (3 iulie), The Ting Tings, Carlos Santana, The Charlatans (4 iulie), Manowar si Holyhell (5 iulie - "Aftershock").

Biletele sunt valabile pentru o zi de festival, doar ziua pentru care sunt cumparate (''Ziua Zero'', zilele 2, 3 sau 4 iulie) si sunt disponibile pe www.myticket.ro si in magazinele Diverta. Pretul unui bilet este de 110 lei, pana la data de 1 aprilie; 130 lei in perioada 2 aprilie - 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, sunt disponibile doar in pre-sale si costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei).

B'ESTFEST se va desfasura anul acesta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Festivalul a ajuns la a treia editie si este organizat de Emag!c Entertainment.