Fanii dezamagiti ai trupei AC/DC isi pot recupera banii pentru biletele achizitionate la festivalul Bucharest Rock Arena, au declarat reprezentantii One Event. Compania regreta cele intamplate: "Ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment", informeaza One Event intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Trupa AC/DC, ca si alte cateva trupe romanesti, ar fi trebuit sa cante in cadrul festivalului Bucharest Rock Arena, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 15. Festivalul, care astepta 70.000 de spectatori, a fost amanat "din motive de ordin organizatoric", a precizat unul dintre reprezentatii One Event, agentia raspunzatoare de artistii romani in cadrul Bucharest Rock Arena. Marti seara, site-ul AC/DC anunta ca organizatorii festivalului au recurs la "falsa publicitate" cu privire la posibilitatea ca trupa sa fie cap de afis in a doua zi a festivalului Bucharest Rock Arena.

Comunicatul de presa al companiei One Event

One Event regreta evenimentele din ultimele zile in legatura cu anuntarea trupei AC/DC la festivalul Bucharest Rock Arena si asocierea acestui anunt cu compania noastra. Precizam ca implicarea One Event in acest eveniment a fost strict legata de contractarea in numele SC PlayCool SRL a artistilor romani care urmau sa participe la Bucharest Rock Arena.

Am aflat cu stupoare in seara zilei de 14 mai 2009 ca AC/DC nu au programat un concert la Bucuresti, moment in care am adus la cunostinta oficial acest fapt opiniei publice prin canalele media. De asemenea am informat imediat compania desemnata sa comercializeze biletele pentru acest eveniment.

One Event nu a fost implicata in decizia de contractare, anuntare, promovare si punere in vanzare a biletelor pentru evenimentul Bucharest Rock Arena la care a fost anuntat concertul trupei AC/DC, aceasta decizie apartinand in integralitate SC PlayCool SRL.

Pe aceasta cale ne cerem scuze trupelor romanesti care au fost anuntate oficial ca vor lua parte la acest festival si tuturor celor care au achizitionat bilete pentru acest eveniment.

Toate persoanele care au achizitionat bilete pentru Bucharest Rock Arena isi pot recupera integral contravaloarea lor prin returnarea acestora la punctele de unde au fost cumparate.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one@event.mu.

Site-ul ticketpoint.ro, care pusese in vanzare biletele pentru eveniment, a anuntat posibilitatea de recuperare a contravalorii biletelor achizitionate. Cumparatorii sunt rugati sa scrie o solicitare care sa contina numele pe care s-a facut comanda la contact@ticketpoint.ro. Cei care au achizitionat biletele din reteaua magazinelor Diverta pot returna tichetele in locurile din care au fost cumparate, incepand de miercuri, 15 aprilie.