Gazebo, artistul cunoscut mai ales pentru piesa "I Like Chopin", va canta pe 25 aprilie 2009, ora 20, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Capitala, informeaza un comunicat de presa din partea organizatorilor. Spectacolul se numeste "Mamma Mia... I Like Chopin" si va avea in deschidere grupul Abba '99.

Paul Mazzolini, pe numele sau de scena Gazebo, este unul din putinii interpreti inclusi in "Music hall of fame" atat la categoria muzicii pop cat si la dance. Are peste zece milioane de discuri vandute in toata lumea si este cunoscut pentru piese precum "I Like Chopin", "Lunatic", "Dolce Vita", "Masterpiece", "The Syndrone".

Vezi aici site-ul artistului si pagina de myspace.

Abba '99 este singurul grup-tribut recunoscut de legendara formatie suedeza. Abba '99 a primit chiar permisiunea de a interpreta intreg repertoriul Abba si de a prezenta pe scena parti din spectacolele istorice ale grupului.

Concertul Gazebo si Abba '99 va avea loc pe 25 aprilie, ora 20, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National (fost Teatrul de vara "23 august"; bd. Basarabia).

Biletele se gasesc la sediul Centrului Cultural Mihai Eminescu din Parcul National, la Sala Palatului, la Teatrul National Bucuresti, in reteaua magazinelor Germanos, la statia de metrou Piata Unirii 2. Pretul tichetelor: categoria 1 - 100 lei, categoria 2 - 70 lei, categoria 3 - 50 lei. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu si de LSP Stone Media Events.