Formatiile The MOOod, Bernays Propaganda (Macedonia) si 15 grade vor concerta joi, 21 mai, in clubul Fire din Bucuresti. Evenimentul va avea loc cu incepere de la ora 20:30. Intrarea costa 15 RON.

The MOOoD este o trupa bucuresteana care abordeaza stilul brit-indie rock. Formatia este compusa din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundara), Mircea Voloh (chitara, voce secundara) si Horia Stere (chitara bass).

Anul trecut, The MOOod s-au aflat pentru prima data la B'ESTFEST si doar cateva zile mai tarziu au cantat in deschiderea concertului Lenny Kravitz din Bucuresti, in fata a peste 16.000 de oameni. La inceputul lui 2009, cei patru membri si-au facut debutul la nivel international, in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti - Eurosonic Festival.

In cadrul B'ESTFEST 2009, The MOOod vor concerta pe 4 iulie, in aceeasi zi cu Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers si Gravity Co. De asemenea, The MOOod vor canta pe 3 aprilie, cu ocazia lansarii noului album OCS.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Bernays Propaganda este o trupa care provine din Macedonia si este compusa din Kristina Gorovska (voce), Vasko Atanasoski (chitara), Dzano Kuc (tobe) si Sasa Pavlovic (bass). Formatia abordeaza un newwave/post-punk "dansabil" si a lansat anul acesta discul Happiness Machines.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.

Trupa 15 grade, adica Alex Cotofan (voce, chitara), Septimiu Urzica (chitara, backing vocals), Mike-Mihai Ungureanu (bass, backing vocals) si Bob-Marian Bobiceag (tobe), abordeaza stilul alternative, cu influente indie. Formatia a participat alaturi de Phoenix in turneul Baba Novac.

Vezi aici pagina de myspace a trupei.