Joi seara, in clubul Silver Church din Capitala, Directia 5 si-a lansat primul album Best of din cariera. Printre invitatii surpriza ai serii s-au aflat Delia Matache si Paula Seling, dar si Toni Seicarescu, fost solist al trupei.

Timp de 40 de minute, Marian Ionescu (bas), Cristi Enache (voce), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe) au cantat noua dintre cele mai apreciate piese ale trupei, in fata unui public select, compus mai ales din prieteni. Nu au lipsit din sala nume ca Dan Chisu, Gabriel Cotabita sau Mihai Pocorschi.

Pe scena, lucrurile s-au derulat in ritm alert. Cantece ca Unde esti, Esti stilul meu, Primul meu sarut, In nici un caz si Obsesia au fost completate de piese oferite cu ajutorul mai multor invitati: Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu (liderul trupei Directia 5), Toni Seicarescu (Superstar, Seductie) si Delia Matache (Povestea noastra).

Cel mai impresionat moment al serii a fost insa duetul cu Paula Seling - Langa mine. "N-am mai cantat de ceva ani, nu?", a constatat Cristi Enache.

"Sa dea Dumnezeu sa avem parte de 20, 30, 40, 50 de ani, sa ii traim impreuna cu Directia 5. La multi ani!", le-a urat Paula Seling celor care au implinit 19 ani de existenta pe scena muzicala romaneasca si aproape 12 ani ani in aceeasi formula.