Another Brick in the Wall, Shine on You Crazy Diamond si Wish You Were Here se vor auzi sambata, 6 iunie, in Capitala. Off The Wall, primul si cel mai apreciat grup tribut al formatiei Pink Floyd, va concerta la Centrul Cultural Mihai Eminescu, de la ora 21:00, informeaza The Agent.ro.

Denumit si The Spirit of Pink Floyd, grupul este format din sase muzicieni profesionisti, alaturi de doua voci feminine de exceptie: Neil Fairclough (chitara bas si voce), Stella Fairhead (chitara si voce), Nick Radcliff (chitara), Andy Gibson (voce), Ben Appleby (saxofon, percutie si voce), Rick Benbow (clape si voce), Dave Cottrell (tobe), Adele Harley (voce) si Carolyn Harley (voce secundara). Cu totii sunt muzicieni profesionisti, artisti care au proiecte separate, materiale discografice si sustin turnee de promovare in Marea Britanie.

Grupul Off The Wall - The Spirit Of Pink Floyd sustine anual peste 50 de turnee in Europa si Marea Britanie. Spre deosebire de alte grupuri tribut, acestia nu incearca sa copieze trupa Pink Floyd. Nu arata si nu se imbraca precum membrii originali, ci sunt simpli fani care canta pentru alti fani adevarati Pink Floyd.

Evenimentul ce va avea loc la Bucuresti face parte din turneul mondial The Spirit Of Pink Floyd Show, inceput in luna ianuarie a acestui an. Artistii au mai sustinut reprezentatii in Marea Britanie, Germania si Japonia, iar dupa prestatia din Romania, vor continua cu doua concerte in Turcia.

Biletele costa 70 de RON si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, la Centrul Cultural Mihai Eminescu si pe www.myticket.ro. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mihai Eminescu si The Agent.

Vezi aici site-ul oficial al trupei.