Sub titlul sugestiv Confesiuni despre viata si arta, destainuirile omului de teatru Radu Beligan se vor concretiza intr-o reprezentatie care va avea loc pe 4 iunie, informeaza VreaBilet.ro. Evenimentul va incepe la ora 19:00, la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium). La cererea publicului, spectacolul-confesiune al maestrului va fi reluat pe 5 iunie, tot la Sala Palatului.

Sub semnatura maestrului Radu Beligan, editia limitata (900 exemplare) a manuscrisului Note de insomniac a fost lansat la sfarsitul anului trecut, in cadrul Festivalului Artelor Bucuresti, in prezenta unui public ce a beneficiat de un spectacol intitulat Confesiuni Despre Arta si Viata.

Cei prezenti vor avea prilejul de a asculta cele mai frumoase povestiri despre personalitatile lumii teatrale care i-au marcat destinul si cariera de-a lungul timpului, dar si marturisiri sau pareri privind teatrul romanesc din ziua de astazi, dupa mai bine de 70 de ani in care s-a dedicat cu desavarsire teatrului si cinematografiei romanesti.

De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea sa achizitioneze editia revizuita si completata a acestui volum, insoti de autograful original al autorului. Cartea contine o anexa de 40 de pagini la care s-a adaugat volumului initial aparut in 2001, un jurnal al amintirilor si, totodata, o colectie de eseuri.

Biletele pentru evenimentul de pe 5 iunie costa 80 RON si pot fi cumparate de la Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj. 2, sau online prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro. Evenimentul este organizat de VreauBilet.ro.