Joi, 25 iunie, in discoteca Salsa 4 You, va avea loc lansarea oficiala a celui mai nou radio de muzica latino din Romania: Radio Sol. La eveniment vor participa invitati speciali, ca Pepe, Miki si Analia Selis. De asemenea, trupa Mandinga va sustine un concert live, informeaza Star Management. Evenimentul va fi transmis in direct pe internet, iar accesul in club este liber dupa ora 22:30.

Radio Sol este un produs Casa de la Musica si urmareste promovarea si dezvoltarea fenomenului latino din Romania. Radio-ul va fi lansat cu mare fast, urmarind fidel atmosfera de voie buna si petrecere specifica popoarelor latine.

Invitatii speciali care si-au confirmat prezenta pentru a sustine Radio Sol sunt Pepe, Miki si Analia Selis. Acestia vor fi prezenti joi, 25 iunie, ora 21:00, in Salsa 4 You, la conferinta de presa de inaintea petrecerii. Vor fi alaturi de ei, pentru a vorbi despre necesitatea unui astfel de post de radio, si reprezentantii scolilor de dansuri latino din Bucuresti si din tara.

Scopul site-ului www.radiosol.ro nu va fi doar acela de a difuza muzica. Va fi un loc unde cei care il vor vizita vor putea citi cele mai noi stiri despre evenimentele latino din lume (congrese de salsa, concursuri, festivaluri, concerte, artisti).

Un element inedit adus de catre Radio Sol este prezenta unui DJ cunoscut pentru a mixa la radio. El Nino, membru al trupei Mandinga, va pune muzica la radio si va incinge atmosfera in seara lansarii cu melodii aduse direct din Cuba.

Trupa Mandinga nu va lipsi nici ea de la acest eveniment. Organizatorii i-au invitat sa sustina un concert live, pentru a incheia in forta petrecerea.

“Ne bucuram ca exista din ce in ce mai multe proiecte care se indreapta spre promovarea muzicii latino la noi. Radio Sol promite mult, nu este doar un radio, ci un suport de informatie, cultura si spirit latino. Pentru lansare, am pregatit un program special, care va include chiar piese difuzate la Radio Sol. Si multe surprize alaturi de invitatii speciali”, declara membrii formatiei.

Evenimentul va fi transmis in direct pe internet, iar accesul in Salsa 4 You este liber dupa ora 22:30.