Mountain Dew organizeaza joi, 23 iulie, un live mini-session de arta urbana, sub umbrela "Agregatu’ de 4 Elemente”: grafitti, break dance, MC si DJ. Grafferii se vor apuca de munca incepand cu orele 17:00, in fata Fantanii de la Universitate, informeaza organizatorii.

Timp de patru ore, unii dintre cei mai pasionati si cunoscuti grafferi din Romania vor picta o structura originala alcatuita din cele patru elemente specifice culturii hip-hop. Cei prezenti vor avea ocazia sa vada spray-uri de graffiti, adidasi uriasi, microfoane, viniluri, prieteni, precum si pantaloni largi.

Pentru a crea o atmosfera cu adevarat underground, beat-urile si scratch-urile vor fi mixate live la platane. Sesiunea de graffiti "Agregatu de 4 Elemente” se va muta in Herastrau luna viitoare, unde cei mai tari grafferi nationali si internationali, breakeri, MC, DJ, wannabees si groupies vor fi prezenti.

Anul acesta, "Agregatu’ de 4 Elemente" vine la pachet cu campania "Pentru Diversitate. Impotriva Discriminarii”, desfasurata de Comisia Europeana in toate cele 27 de state membre ale UE. Cei mai tari grafferi si tineri pasionati de break-dance, MC-ing si rapping vor exprima ideea de diversitate si importanta acceptarii ei prin intermediul culturii urbane, indiferent de religie sau convingeri, handicap, varsta, orientare sexuala, rasa sau origine etnica.

R.A.C.L.A. feat. InstrUMAN - 4lmnt