Desi aflata pentru a treia oara in Romania, Vaya Con Dios va concerta in premiera la Bucuresti marti, 13 octombrie, de la ora 20:00. Cu o saptamana inainte de eveniment, mai sunt in vanzare sub o mie de bilete, informeaza organizatorii. Considerata cea mai de succes trupa belgiana, Vaya Con Dios va sustine in Capitala un concert acustic de doua ore, care va include piese cu influente gispy, dar si Johnny, un cover dupa Edith Piaf, care la randul sau s-a inspirat din Sanie cu zurgalai, cantecul Mariei Lataretu.

Trupa a lansat de curand un nou single, Les Voiliers Sauvages de Nos Vies, care in acest moment poate fi achizitionat de pe Itunes doar in Belgia, Olanda si Luxemburg. Single-ul este extras de pe viitorul lor album, un material in intregime in limba franceza, care va purta titlul Comme on est venu.

Alaturi de solista Dani Klein, pe scena Salii Palatului vor urca Salvatore La Rocca, William Lecomte, Thierry Van Durme, Hans van Oosterhout, Red Gjeci si Tim De Jonghe, in cadrul a doua ore de concert acustic.

Dani Klein marturisea intr-un interviu acordat luna trecuta ca spectacolele acustice ii evoca momente foarte dragi, incarcate de emotie si o transpun in perioada de inceput a Vaya con Dios, cand repeta alaturi de componentii initiali ai trupei, chitaristul Willy Lambregt si contrabansistul Dirk Schoufs.

Formatia a mai concertat in Romania la Festivalul Cerbul de Aur (1996) si la Festivalul Callatis (2006).

Biletele pentru concertul din Bucuresti, de pe 13 octombrie, costa 80 RON, 100 RON, 140 RON sau 180 RON (in functie de categorie) si pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro, precum si la casa de bilete a Salii Palatului, in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si in punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din toata tara.

Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la Diverta Unirii, Diverta Magheru, Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Romania, Sala Palatului si la sediul Eventim din strada Magura Vulturilor, nr 34.