1. Ratingul/Clasificarea: Uichendist.ro da 3 endorfine Craiovei: mincare+amenajari+petrecerea unei seri de neuitat

Uichendist.ro apreciaza, in general, locul perfect cu 7 endorfine = mincarea excelenta, la preturi omenesti + somn bun cu vise frumoase + peisaj care te incinta + atmosfera care sterge stresul si gindurile rele (natura+amenajari) + servicii de agrement care te fac sa te simti puternic si invingator + petrecerea unei seri de neuitat + dorinta se a reveni.

* Cu ce raminem din Craiova? Cuvintul cheie: perfectul simplu. Fusai, mincai fasui, ma culcai, ma certai si o pusai de mamaliga, o dadui la intors.

* Bine/Rau:

* Drumul Bucuresti-Strehaia: bun. Prin Strehaia: dezastru.

* Sfinta friptura o gasesti la Casa Zamfirescu: meniu turcesc-romanesc. Preturi de la 20 de lei in sus. Scumput, dar merita, daca vrei sa te simti boier.

* Somnul e posibil chiar la Hotel Jiul. Spatiu meschin in camera, dar curat, nou.

* Orasul respira intre secolele 19 si cel al lui Ceausescu. Merita o plimbare linga printre casele vechi. Centrul e renovat, spre strada Kogalniceanu in jos si prin spatele Unirii mai sint destule case in paragina. O fereastra, o intrare, o cercevea iti fura ochiul.

* Muzeul de Arta iti ia respiratia. Putin si bun. Parcul Romanescu iti da prospetime.

* Despre taranie, pitzipoance si smecheri mi-au vorbit Costinel Savu si Blogatu. In rest, femeile conduc orasul si orasul mi l-a rezumat un taximetrist.

Citeste restul materialului si comenteaza pe blogul lui Eugen Istodor.