Cu ocazia concertului de lansare a discului Pe sub norii de hartie, care va avea loc pe 19 noiembrie, ora 19:30, la Sala Palatului din Capitala, Mihai Margineanu propune tichete la jumatate de pret pentru elevi si studenti.

Biletele care beneficiaza de aceasta promotie pot fi achizitionate pe baza carnetului de elev/student, de la sediul Cat Music din B-dul Ficusului 5-7, bl. XX/7, parter, sector 1, sau in ziua concertului de la intrarea in Sala Palatului, informeaza organizatorii evenimentului.

Cu ocazia concertului de lansare a noului album, intitulat Pe sub norii de hartie, Mihai Margineanu va beneficia de prezenta lui Marius Mihalache, Florin Ionescu la tobe, Temisan (prieten drag al trupei), diversi intrumentisti si actori, dar si amfitrionii concertului: Razvan si Dani.

Mihai Margineanu isi doreste ca elevii si studentii sa beneficieze de o reducere in ceea ce priveste costul unui bilet la concertul sau: “Nu am dat curs invitatiilor din acest an la Balurile Bobocilor, din lipsa de timp. Daca n-am ajuns eu la ei, mi-as dori sa ajunga ei la mine. Preturile pentru elevi si studenti ar trebui sa fie mai mici, am trecut cu totii pe-acolo”.

Piesa care da titlul albumului este preluata de pe cel de-al doilea album al artistului: “N-am fost destul de atent cu mesajul cantecului “pe sub norii ...” care este unul destul de serios, dar am decis s-o fac acum”.

Margineanu este un admirator al anumitor parti ale culturii si muzicii tiganesti, insa nu si al unor traditii care dupa parerea lui ar trebui eradicate cel putin din mentalitatea oamenilor, daca nu pot fi interzise. Pe sub norii de hartie vorbeste despre oamenii care isi casatoresc fiicele, vanzandu-le. "Este o traditie care nu-si mai are locul in secolul XXI, intr-o societate care are pretentia de a fi civilizata. Nimeni nu ia masuri, pentru ca nu intereseaza pe nimeni asta. Eu vreau doar sa ridic un semn de intrebare in randul celor care inca procedeaza asa”, spune Mihai.