Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson, va concerta in Romania pe 4 si 5 decembrie (Cluj - Club Obsession, Pitesti - Club Mamboo), informeaza RewEvents.ro. Concertul pe care cantaretul ar fi trebuit sa il sustina in Constanta, pe 20 septembrie, a fost anulat.

Earnest Valentino, 43 de ani, este recunoscut la nivel international ca fiind sosia autentica a lui Michael Jackson.

Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti, Earnest avea sa descopere la 8 ani ca seamana cu pustiul Jackson, care facea furori la nivel international. Si-a cultivat pasiunea pentru stilul micului Michael, si cu toata impotrivirea parintilor, si-a dus visul mai departe. In 1978, Earnest fonda, cu un grup de prieteni, trupa The Jacksons. Proiectul i-a adus in lumina reflectoarelor, oferindu-le totodata recunoastere internationala.

Opt ani mai tarziu, grupul infiintat de Earnest se dizolva, iar Earnest isi continua ascensiunea ca si solo artist.

Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson i-au adus in 1997 un contract cu Mistery, casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare a turneelor internationale ale lui Michael.

La 28 de ani, dupa 20 de ani de munca pentru indeplinirea visului Michael, Earnest Valentino ajunge sa isi cunoasca idolul. In 2003, la un mega-spectacol in Londra, dupa 45 de minute de prestatie live, Earnest este imbratisat de Michael Jackson, care ii spune: "Earnest, esti incredibil!"

Vezi aici pagina de myspace a lui Earnest Valentino.

Romania va fi vizitata, anul viitor, si de cea mai apreciata formatie "tribute" a lui Michael Jackson. Who's Bad va concerta pe 17 martie 2010, la Sala Palatului din Capitala.