Concertele Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax care vor avea loc pe 22 iunie, in cadrul Sonisphere Bulgaria, vor fi transmise live in 800 de cinematografe din intreaga lume, printre acestea numarandu-se si cateva sali din Romania, informeaza D&D Entertainment.

“The Big Four” - Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax - vor oferi o ocazie unica fanilor din intreaga lume, aducand turneul european pe scena internationala, printr-o transmisie live prin satelit, in rezolutie HD.

Concertele de pe data de 22 iunie, din cadrul Sonisphere Festival din Sofia, vor fi transmise concomitent in 450 de cinematografe din Statele Unite si in peste 350 de cinematografe din Europa, Canada sau America Latina. Inregistrarea evenimentului va fi difuzata si in Australia, Africa de Sud si Noua Zeelanda.

Biletele pentru evenimentul “The Big Four: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” au fost puse in vanzare vineri, 21 mai, in Statele Unite, iar in restul lumii vor putea fi cumparate incepand cu data de vineri, 28 mai.

Lista de cinematografe romanesti unde va putea fi urmarit concertul din Bulgaria va fi disponibila pe www.thebigfourlive.com.

In decembrie 2009, cele patru trupe au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a concerta in cadrul Festivalurilor Sonisphere, in doar sapte tari din Europa. Cu ocazia evenimentului din Sofia, The Big Four vor putea fi vazuti impreuna in intreaga lume.

Lars Ulrich de la Metallica a declarat despre acest anunt istoric: "Cine ar fi crezut ca dupa 25 de ani de la infiintare, cele patru mari nume ale metalului nu numai ca vor fi prezente pe piata in continuare, mai populari ca niciodata si cantand impreuna in intreaga Europa, dar vor si avea parte de un eveniment international de asemenea anvergura!”

Dave Mustaine de la Megadeth este si el extrem de incantat: “Inca nu m-am obisnuit pe deplin cu amploarea acestui eveniment si pot sa spun ca sunt foarte bucuros ca fanii din intreaga lume vor putea pur si simplu sa mearga la cinema si sa participe la experienta unica de a vedea pe scena cel mai tare line-up heavy metal din istoria lumii!"

“The Big Four: Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax” - digital cinema event este distribuit global de BY Experience.

Despre Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo, si va aduce pe scena trupe ca Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti şi Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment