Sex Pistols Experience, cea mai cunoscuta si apreciata "trupa-tribut" a controversatei formatii britanice, va canta pe 13 noiembrie in clubul Mojo din Bucuresti, informeaza organizatorii. Invitat special in cadrul spectacolului va fi Ed Tudor Pole, care a facut parte din Sex Pistols pentru o scurta perioada de timp.

Sex Pistols ExperienceFoto: myspace.com/sexpistolsexperienceontour

Cu peste 1000 de concerte sustinute in Marea Britanie, Europa, SUA si America de Sud, Sex Pistols Experience sunt singura formatie-tribut recunoscuta de legendara trupa punk. Johnny Rotter, Kid Vicious, Steve Bones si Paul Crook au fost incurajati de “originalii” Sex Pistols, Steve Jones, Glen Matlock si chiar Johnny (Rotten) Lydon, care, in 2008, le-a urat “Good f*ckin’ luck with it!”.

Ed Tudor Pole a facut parte din componenta Sex Pistols in 1978, dupa ce solistul Johnny Rotten a parasit trupa si pana la moartea basistului Sid Vicious, care a dus la destramarea formatiei. Tudor Pole a aparut in “The Great Rock’n’Roll Swindle”, celebrul film care prezinta povestea Sex Pistols din perspectiva fostului manager al formatiei, Malcolm McLaren, si a continuat sa cante cu propria sa trupa, Tenpole Tudor, dupa despartirea de Pistols.

Concertul din 13 noiembrie din clubul Mojo este organizat de Brainovate si TentEvent. Biletele vor fi disponibile in curand prin reteaua Eventim.

Vezi aici site-ul trupei Sex Pistols Experience si pagina de myspace.

Vezi aici site-ul lui Ed Tudor Pole si pagina lui de myspace.