Dupa succesul inregistrat in strainatate, anul acesta, de artisti romani ca Edward Maya si Inna, formatia Sunrise Inc a reusit luna aceasta sa se claseze pe prima pozitie intr-un Top 30 al radioului olandez V-Radio, cu piesa Lick Shot, informeaza Cat Music.

Sunrise IncFoto: myspace.com/sunriseincmusic

Pana in prezent, single-ul Lick Shot a fost licentiat in SUA, Rusia, Scandinavia, Ucraina, Israel, Franta, Benelux, Anglia, Irlanda, Olanda, Grecia si Cipru.

Sunrise Inc nu se afla la primul succes in Olanda. Primul single al trupei infiintate in februarie 2009 - Forever In My Soul - a fost inclus pe Nightlife Awards 09 Highlights - The Megamix, compilatia oficiala a premiilor Nightlife Awards din Olanda.

O varianta "radio edit" a piesei Lick Shot, lansata in urma cu patru luni pe YouTube, a inregistrat peste 1 milioan de vizualizari.

Vezi aici site-ul trupei si pagina lor de myspace.

La inceputul verii, agentia de presa Reuters scria ca "in ultimele 18 luni, numeroase hituri au fost exportate din Balcani in Europa de Vest", intr-un articol care anunta Romania ca "noul centru al muzicii dance din Europa". Cititi mai multe aici.