Formatia canadiana Danko Jones va concerta in deschiderea spectacolului pe care Guns N’Roses il va sustine pe 21 septembrie, la Romexpo, informeaza organizatorii.

Danko JonesFoto: dankojones.com

Formata in 1996 in Toronto (Ontario), trupa a petrecut primii doi ani de existenta cantand in SUA si Canada in deschiderea multor trupe, dintre care cea mai cunoscuta este Nickelback.

Desi initial Danko Jones nu si-a propus sa lanseze albume, ci doar sa cante live, formatia lansat nu mai putin de 13 albume in cei 14 ani de cariera. De-a lungul anilor, trupa a avut aparitii la multe festivaluri internationale, incluzand celebrele Rock am Ring si Rock im Park din Germania sau Download, Leeds si Reading din UK.

In ultima perioada, Danko Jones a fost open-act pentru Faith No More, Offspring, Ozzy Osbourne, Korn, Guns N’Roses si Sebastian Bach.

“Acum 12 ani Danko Jones era un leu flamand incercand sa depaseasca piata stagnanta a indie-rock-ului canadian. Astazi este un animal bine hranit care imparte scena in mod frecvent cu artisti ca Axl Rose sau Lemmy Kilmister. Este un artist de top in Europa si si-a adaugat si titlurile de , si la formidabila sa lista de alias-uri (The Mango Kid, Dr. Evening, The Brown Panther)”, scrie site-ul oficial al grupului.

Solistul trupei, Danko Jones, este un cunoscut om de radio, dar si un apreciat jurnalist. Articolele lui apar in reviste precum Rock Hard (Germania), Guitar for the Practicing Musician (Germania), Rockstar Magazine (Elvetia), Close-Up Magazine (Suedia) si RockZone Magazine (Spania).

Vezi aici site-ul trupei Danko Jones si pagina de myspace.

Biletele pentru concertul Guns N'Roses se gasesc in exclusivitate prin reteaua Eventim in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro.

Exista trei categorii de bilete:

  • VIP - tribuna, in functie de pozitionare: 266,3 lei si 298,2 lei  
  • Golden Circle - in fata scenei: 191,7 lei 
  • Normal Circle - 127,8 lei

Guns N’Roses la Bucuresti este un eveniment prezentat de D&D East Entertainment.