Programat pentru data de 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, al treilea concert sustinut de Nouvelle Vague in Romania va avea in deschidere un show al trupei de fresh nu-jazz Cuantune, informeaza organizatorii.

CuantuneFoto: cuantune.com

Cuantune este un proiect nou pe piata muzicala autohtona, ce abordeaza un melanj de jazz, soul, funk, electro, DnB si hip-hop.

Trupa Cuantune s-a nascut in primavara anului 2010 prin intalnirea a doi artisti indragostiti de muzica jazz, Elizabeth si Cruxfader. In reprezentatiile live, celor doi li s-au mai alaturat artisti ca Toma Dimitriu (pian, clape), Michael Acker (bas, contrabas), Andreas Aron (contrabas) si Matt Smith (tobe).

Stilul abordat este greu de incadrat intr-un singur gen muzical. Prin muzica lor, membrii trupei redau atmosfera anilor ‘40 si o readuc in actualitate prin intermediul unui fusion de elemente muzicale variate.

Dupa debutul pe scena “newcomers” a Festivalului Stufstock si numerose alte concerte sustinute anul acesta in cluburile underground din Bucuresti, Cuantune va urca toamna aceasta pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in deshiderea show-ului Nouvelle Vague.

Vezi aici site-ul oficial Cuantune si pagina de myspace a trupei.

Prezentat de Stella Artois, evenimentul va avea loc pe data de 22 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 65, 90, 125, 150, 185 lei.

Alaturi de concertul lui Herbie Hancock, spectacolul Nouvelle Vague face parte din seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din Bucuresti.