Dupa concertele sustinute la inceputul acestui an de Who's Bad (cel mai apreciat tribute band al lui MJ) si de Earnest Valentino (sosia oficiala a Regelui Pop), va canta in Romania si Robert Alexander Giles, un artist cu vocea asemanatoare cu a lui Michael Jackson.

Robbie Alexander - MJ TributeFoto: Free Comunication

Intitulat Thriller Party, evenimentul va avea loc duminica, 31 octombrie, de la ora 20:00, in Bucuresti, informeaza un comunicat remis redactiei.

Robert Alexander Giles, artistul cu cele mai apropiate tonuri de vocea superstarului, va sustine in atriumul Sun Plaza un concert live din care nu vor lipsi hiturile si celebrele miscari de dans ale Regelui Pop. Intrarea este libera.

Va fi organizata si o competitie inedita de dans si de costume de Halloween. Cele mai originale miscari Moonwalk si cele mai autentice costume Michael Jackson vor fi premiate cu DVD-uri si tricouri de colectie Michael Jackson.

Lansat in lumea muzicii in august 2009, Robert Alexander Giles este considerat de multi drept cel mai bun sound-alike Michael Jackson al momentului.