In perioada 4-8 mai, circulatia rutiera va fi restrictionata pe banda I in alveolele de langa Piata Constitutiei (intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii). De asemenea, in weekend, circulatia va mai fi restrictionata pe Bd. Libertatii (intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite) si pe Bd. Unirii (intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei), informeaza organizatorii concertului sustinut de Shakira.

schita acces concert ShakiraFoto: Emagic

Vrei un bilet la Shakira? Participa la concurs. Detalii aici.

Concertul Shakirei este primul spectacol in aer liber pe care artista il va sustine anul acesta in cadrul turneului The Sun Comes Out. Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.

Incepand cu data de 4 mai, Piata Constitutiei va fi inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. Intreaga parcare din fata Palatului Parlamentului se va transforma intr-un mic oras ce va gazdui pe durata a cateva ore unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului.

Prin umare, in perioada 4 - 8 mai se vor aplica o serie de restrictii de circulatie:

  • Intre 04 – 08 mai, orele 07.00 – 23.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe banda I in alveolele de langa Piata Constitutiei, intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii;
  • Incepand cu data de 7 mai, orele 13.00 si pana pe 8 mai, orele 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Cai de acces

Pe 7 mai, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Celor care detin bilet in sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc in sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Bd. Natiunile Unite.

Detalii acces

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv golden VIP (prima categorie de pret), cea de a doua categorie - 280 lei sau Gazon A.

Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert.

Posesorii de bilete in gazon B nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert (si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment).

Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara, precum si sa pastreze asupra lor biletul.

Transport

Ca urmare a indisponibilitatii parcarii din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in zona de concert, este recomandata folosirea ambelor cai de acces, incepand chiar cu ora 17:00 (pentru mai multe detalii legate de accesul in fiecare zona a spatiului de concert, consultati schita atasata).

Interdictii

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Bilete

Ultimele bilete pentru concertul de sambata vor putea fi achizitionate in continuare de la punctele de vanzare autorizate.

Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilet, MyTicket va avea deschis pana vineri, intre orele 11:00 si 18:00, un punct de vanzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi), unde se vor gasi bilete in categoriile de pret ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei si gazon B - 120 de lei

Incepand din data de 4 mai, pana in ziua concertului, bilete vor putea fi achizitionate, in limita disponibilitatii, si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).​