Roxette concerteaza astazi pentru prima data in Romania. Evenimentul va avea loc la Zone Arena, spectacolul urmand sa se termine la ora 22:00, informeaza organizatorii. In deschidere vor canta VH2 si Magnolia.

concert Roxette - schita accesFoto: Emagic

Acces

Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand cu ora 17:00, urmand ca prima trupa din deschiderea evenimentului, Magnolia, sa urce pe scena dupa ora 18:00, fiind apoi urmata de VH2 si Roxette. Spectacolul se va termina la ora 22:00.

Accesul in incinta locatiei se va face din Bulevardul Barbu Vacarescu nr. 164, publicul avand la dispozitie doua intrari in functie de zona in care a fost achizitionat biletul:

  • una pentru posesori de bilete in Gazon A
  • cealalta, amplasata in imediata vecinatate a scenei, pentru posesorii de bilet in Golden VIP si Tribuna.  

Este foarte important ca fiecare posesor de bilet sa intre pe la poarta de acces corespunzatoare biletului sau, trecerea din zona Gazon A in spatiul Golden Vip si Tribuna nefiind posibil, si nici invers.

Accesul copiilor se va face pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

Vremea

In seara concertului, vremea va fi destul de instabila, cu nori temporari si averse cu fulgere si tunete, precum si vant in rafale. Temperatura nu va depasi 26 de grade.

Transport

Este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, publicul avand la dispozitie urmatoarele variante:

  • metrou - Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu,
  • tramvaiul 5
  • linia de RATB 110.

In incinta Zone Arena a fost amenajat un zid de izolare fonica, paralel cu Bulevardul Barbu Vacarescu, pentru a diminua zgomotul resimtit in afara spatiului de concert.

Interdictii

Nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

Bilete

Trupa Roxette va concerta pentru prima data la Bucuresti, pe 30 mai la Zone Arena. In limita disponibilitatii, bilete vor putea fi achizitionate, in ziua evenimentului, de la casa de bilete Zone Arena.

Amanunte din culise

Marie, solista trupei, isi sarbatoreste ziua de nastere in Romania, bucurandu-se astfel de un tratament privilegiat. Deoarece Marie implineste varsta de 53 de ani, backstage-ul va fi impanzit cu buchete de flori, informeaza Emagic.

Dressing room-ul, cabina solistei cat si cea lui Per vor fi ornate cu multe aranjamente florale si lumanari parfumate pentru a crea astfel o ambinata cat mai festiva.

Trupa a solicitat ca din backstage sa nu lipseasca ghimbirul feliat, acesta aflandu-se in ultima vreme printre cerintele principale ale artistilor. Pe langa ghimbir trupa a cerut sa aibe in culise sase lazi de bere autohtona, multe salate si sortimente de branza, precum si multe fructe proaspete si diferite tipuri de lapte.