Accesul in perimetrul zonei de concert de la Rock The City (Piata Constitutiei) se va face intre Bd. Natiunile Unite si Bd. Libertatii (Parc Izvor), informeaza organizatorii. Vineri, 1 iulie, accesul se va face incepand cu ora 16:00, iar in zilele de sambata si duminica accesul se va face de la ora 15:00.

Dupa incheierea show-ului, pentru parasirea spatiului de concert, spectatorii sunt rugati sa foloseasca aceleasi puncte.

Accesul in zona de concert va fi permis pe baza biletului valid. Biletul pe baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

De asemenea, spectatorii sunt rugati sa utilizeze mijloacele de transport in comun (in special metroul), pentru a evita neplaceri create de restrictionarea traficului in zona.

Interdictii

In spatiul de concert este interzisa intrarea cu orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa isi aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotului de mare amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici.

De asemenea, spectacolul poate include si puternice efecte de lumina, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Protejati zona

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie pe spatiul verde sau pe alei. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

Organizatorii recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Program

Vineri, 1 iulie

  • Prodigy
  • Therapy
  • Ultra TT

Sambata, 2 iulie

  • Mike and the Mechanics
  • Papa Roach
  • Sabaton

Duminica, 3 iulie

  • Judas Priest
  • Whitesnake
  • Hatebreed