Sambata, 13 august, incepand cu ora 12:00, sibienii si turistii din toata tara sunt asteptati in parcarea Shopping City din Sibiu (zona dinspre KFC), pentru a retrai momente din copilarie, cu jocuri precum "Sotron", "Ratele si vanatorii" sau "Tara, tara, vrem ostasi", in cadrul evenimentului Wet Boulevard, informeaza organizatorii.

SotronulFoto: Agerpres

Parcarea, transformata in spatiu pietonal, va fi amenajata cu 6 terase, 11 piscine (4 piscine mari si 7 piscine mici), un teren amenajat pentru jocuri sportive (fotbal, beach voley), un spatiu de joaca pentru copii si un lounge pentru vizionarea filmelor.

Programul Wet Boulevard incepe la ora 12:00 si se va termina la 23:00, cu un foc de artificii. Intre timp, participantii vor avea la dispozitie 20.000 de baloane cu apa, posibilitatea de a face Bungee Jumping si Limbo Dance.

Nu vor fi uitate jocurile copilariei pe care le regretam atat de mult: campionat de elastic, campionat de sotron, "Ratele si vanatorii" (cu baloane de apa), "Tara, tara vrem ostasi".

Pentru copiii mai mari, organizatorii au pus la cale jocuri tentante: "Toxic waste", "Pescarul si pestele", "Aspira berea" sau "Slam Beer".

Intrarea la acest eveniment este libera.

Localizare. Shopping City Sibiu se afla pe Str. Mihai Viteazu (Selimbar), DN 1, Km 306. Vezi Shopping City Sibiu pe harta.