​Alina Manole, primul artist folk-jazz din Romania, isi lanseaza la sfarsitul lunii cel de-a treilea material discografic, intitulat Dragoste in 3. Concertul de lansare va avea loc pe 30 septembrie, la Teatrul Nottara din Capitala, Sala Horia Lovinescu, de la ora 19:30.

Alina Manole - Dragoste in 3Foto: MHO

Alina Manole este primul artist folk-jazz din Romania si singura persoana care a transformat Luna intr-o planeta muzicala: Luna Patrata.

Muzica Altfel si atmosfera eleganta a muzicii, piesele ale caror teme pot parea “incomode” celor care traiesc in conventii sociale, vocea singulara cu un timbru special, toate acestea se reintalnesc in fiecare aparitie scenica si in fiecare material discografic al artistei.

La finalul lunii septembrie, Alina Manole isi va lansa cel de-al treilea album, intitulat “Dragoste in 3”. Spectacolul de lansare va avea loc pe 30 septembrie la Teatrul Nottara din Bucuresti.

Evenimentul din Capitala va prezenta publicului albumul “Dragoste in 3” printr-un show diferit de linia concertelor de lansare obisnuite. Conceptul de spectacol are o serie de “ingrediente” speciale: o reunire de muzicieni deosebiti, scenografie dedicata, proiectii video si regie de lumini, intr-un spatiu de confort si eleganta pe care numai un teatru il poate asigura.

Si daca titlul poate parea deja o sfidare la adresa “bunelor moravuri”, cele 12 piese cuprinse pe album povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfecta, in orice cuplu există rutina, exista derapaje emotionale, exista tradari. Peste toate insa (sau in toate) se regaseste sentimentul de inceput care ne tine sau ne cladeste relatia in doi: indragostirea fara margini pamantene. Si, in definitiv, fiecare cu…piticii lui.

Biletele pentru concert costa 45 de lei si se gasesc in reteaua Eventim (www.eventim.ro), in magazinele Germanos, Vodafone, Orange Shop, Librariile Carturesti

Una dintre piesele de noul album: