Elena Basescu a anuntat pe contul sau de Twitter, dupa cununia civila cu Bogdan Ionescu, oficiata la primaria Sectorului 2, ca si-a pastrat numele in urma casatoriei.

Twitter Elena BasescuFoto: captura ecran

"Mi-am pastrat numele, ma numesc in continuare Elena Basescu", a scris ea intr-o postare pe Twitter.

Fiica cea mica a presedintelui a postat si cateva fotografii din interiorul Primariei Sectorului 2, unde presa nu a avut acces pe durata desfasurarii cununie civile, potrivit Mediafax. In fotografii, cei doi miri apar alaturi de parinti si de nasi, dar si de primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, care a oficiat cununia civila. De asemenea, in fotografii, Traian Basescu o tine de mana pe fiica sa cea mica.

Ceremonia de oficiere a casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor si prieteni ai acestora.

Elena Basescu era imbracata cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri inchis. Ea avea un mic buchet din flori rosii, iar el avea o floare rosie in buzunarul de la piept al sacoului. Presedintele Traian Basescu a purtat un costum negru, avand o cravata de culoare violet, pe care acesta o considera norocoasa inca de la alegerile prezidentiale din 2009.

Casatoria religioasa va fi oficiata sambata dupa-amiaza, la biserica Sf.Spiridon din Capitala, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt asteptati aproximativ 600 de invitati.