Rapperul american Snoop Dogg a dezvaluit intr-un interviu recent ca a fumat marijuana intr-una dintre baile de la Casa Alba, dupa ce a reusit sa insele vigilenta agentilor de securitate din resedinta presedintelui american, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantaretul, in varsta de 42 de ani, al carui nume real este Calvin Cordozar Broadus Jr., a facut aceasta dezvaluire in cel mai recent episod al emisiunii "Snoop Dogg's GGN News".

"Am fumat in toaleta de la Casa Alba. Nu in casa, ci in toaleta", i-a marturisit rapperul prezentatorului Jimmy Kimmel.

Snoop Dogg a inselat vigilenta agentilor care asigurau paza resedintei presedintelui Barrack Obama, spunandu-le ca trebuia sa mearga la baie, obtinand si permisiunea de a aprinde in sala de baie un servetel, potrivit Mediafax.

"I-am intrebat: 'Pot sa merg la toaleta?'. Ei mi-au zis: 'Ce trebuie sa faci, treaba mica sau treaba mare?'. Le-am raspuns ca treaba mare si am adaugat: 'Atunci cand fac treaba mare de obicei aprind un trabuc sau altceva, pentru aroma". Iar ei mi-au spus: "Stii ceva? Poti sa aprinzi un servetel", a declarat rapperul.

"Le-am spus ca asa voi face, iar servetelul era de fapt o tigara cu marijuana", a adaugat Snoop Dogg.

Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013.

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti.