Cantareata Natalie Cole, fiica legendarului muzician Nat King Cole, a murit la varsta de 65 de ani, anunta Reuters, citand TMZ, site specializat in stiri despre celebritati. Cauza decesului este insuficienta cardiaca, cauzata de complicatiile de dupa un transplant de rinichi si de hepatita C de care suferea artista, diagnosticata cu boala in anul 2008.

Natalie Cole la Sala PalatuluiFoto: Hotnews

Natalie Cole a avut o cariera de peste 30 de ani, cantand muzica jazz, pop si R&B.

Natalie Cole a inregistrat unul dintre cele mai mari succese cu hitul "Unforgettable", cantat in duet cu tatal sau, care a murit inainte ca fiica lui sa isi inceapa cariera solo.

Cele mai cunoscute albume semnate Natalie Cole sunt "Everlasting" si "Unforgettable...With Love". Cel din urma include piesa cantata in duet cu tatal ei.

Natalie Cole fusese supusa unui transplant renal in anul 2009, operatie care i-a salvat viata la acel moment. Cantareata si-a revenit dupa operatie si a inregistrat un album in limba spaniola in memoria femeii de la care primise rinichiul - o tanara din El Salvador care murise in timpul nasterii copilului sau.

Natalie Cole a vorbit despre dependenta ei de cocaina, heroina si alcool in autobiografia pe care a publicat-o in 2000, "Angel on My Shoulder", aminteste Mediafax.

Cantareata, al carei tata, celebrul Nat King Cole, a murit de cancer pulmonar in 1965, pe cand ea avea doar 15 ani, a reusit sa scape de dependenta de droguri cu ajutorul unui tratament de dezintoxicare, pe care l-a urmat in anul 1980.