Cantareata irlandeza Sinead O'Connor (49 de ani) a fost gasita in Illinois dupa ce fusese data disparuta de duminica, cand a plecat cu bicicleta de la locuinta ei din suburbia orasului Chicago si nu s-a mai intors, anunta Reuters. "Sinead O'Connor a fost localizata si este in siguranta. Nu este in niciun pericol", au declarat purtatori de cuvant ai politiei, citati de The Thelegraph si BBC.

Sinead O'Connor la Arenele RomaneFoto: Hotnews

Sinead O'Connor a avut, in trecut, tentative de sinucidere.

In noiembrie 2015, Sinead O'Connor a publicat pe Facebook un comentariu in care a vorbit despre intentia sa de a se sinucide, precizand ca a luat o supradoza ca reactie la o serie de "tradari oribile" la care a fost supusa de familia sa, incident in urma caruia a primit ingrijiri medicale.

Sinead O'Connor a invocat atunci "cruzimea ingrozitoare" la care este supusa de sotul sau, Barry, de copiii sai si chiar de iubita fiului ei, precizand ca toate acestea ar fi inceput in luna august, cand cantareata ar fi suferit o interventie chirurgicala. "Am luat o supradoza. Nu exista o alta cale pentru a primi respect. Nu sunt acasa. Sunt la un hotel, undeva in Irlanda, inregistrata sub un alt nume", a mai scris cantareata, in varsta de 48 de ani.

Cantareata irlandeza a fost casatorita de patru ori si are patru copii.

Sinead O'Connor a devenit celebra pe plan international in 1990, gratie piesei "Nothing Compares 2 U", extras de pe albumul "I Do Not Want What I Haven't Got".

Sinead O'Connor a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti pe 11 iunie 2009.