Popularul actor de televiziune brazilian Domingos Montagner, 54 de ani, a murit joi inecat in apele fluviului Sao Francisco (nord-estul tarii), unde se filma o telenovela in care interpreta un personaj ce disparea in apele aceluiasi fluviu, informeaza grupul Globo, transmite Agerpres.

Domingos MontagnerFoto: gshow.globo.com

Foarte cunoscut in Brazilia, Domingos Montagner juca in serialul "Velho Chico", difuzat de unul dintre posturile grupului media Globo si a carui actiune se petrece in regiunea din nord-estul tarii care este strabatuta de acest fluviu.

Dupa ce a filmat o scena in cursul diminetii si a mancat, actorul a decis sa faca o baie cu partenera sa din serial, Camila Pitanga, dar au au fost surprinsi de un curent. Actrita a reusit sa se adaposteasca sub o stanca, dar nu l-a putut tine pe Domingos Montagner, care a fost luat de curent si s-a inecat.

Cateva ore mai tarziu, echipa de salvare i-a gasit corpul prins sub stanci, la 30 de metri adancime, potrivit ziarului O Globo. Serialul prezinta lupta pentru putere dintre doua familii de latifundiari din anii 1970.

Domingos Montagner il interpreta pe Santo, personaj care intr-un episod disparea in acelasi fluviu. Dar in scenariu era salvat de un trib indigen. Decesul actorului, tata a trei copii, a suscitat o ampla emotie in Brazilia, unde acest serial este urmarit zilnic de milioane de telespectatori.