Vedeta TV Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West, a fost amenintata duminica seara, de doi barbati inarmati, mascati si deghizati in politisti, in camera sa de hotel din Paris, a anuntat purtatorul de cuvant al vedetei, scrie Agerpres citand CNN. Vedeta americana nu a fost ranita. Politia franceza a anuntat ca ar fi vorba despre un furt de bijuterii in valoare de cateva milioane de dolari.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kardashian West se afla in Franta pentru a lua parte la Paris Fashion alaturi de mama ei, Kris Jenner si de surorile Kourtney Kardashian si Kendall Jenner.

''Kim Kardashian West a fost amenintata cu arma in camera sa de hotel din Paris, in aceasta seara, de doi barbati mascati inarmati, imbracati ca politisti. Este foarte marcata, dar nevatamata fizic'', a declarat purtatoarea ei de cuvant Ina Treciokas pentru CNN.

Sotul vedetei, rapperul Kanye West, si-a intrerupt show-ul de la Meadows Festival din New York, duminica, dupa ce a anuntat publicul ca are o ''urgenta de familie'', mai arata sursa citata.

Potrivit francetvinfo.fr starleta a fost amenintata cu arma, legata si dusa in baie. Hotii au parasit resedinta dupa cateva minute, cu o caseta cu bijuterii in valoare de 6 milioane de euro si, separat, un inel in valoare de 4 milioane de euro.

Kim Kardashian a plecat din Paris, la bordul unui avion privat, la cateva ore dupa jaful armat.