Kim Kardashian a reinceput filmarile pentru reality show-ul dedicat familiei sale, intitulat "Keeping up with the Kardashians", au anuntat miercuri reprezentantii postului de televiziune E!, dupa o scurta pauza pe care vedeta americana a luat-o dupa ce a fost victima unui jaf armat comis la Paris la inceputul acestei luni, informeaza News.ro citand Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Un purtator de cuvant al postului E! a precizat intr-un comunicat de presa oficial ca productia a fost reluata, iar Kim Kardashian a reinceput filmarile alaturi de ceilalti membri ai familiei sale. Postul E! nu a dezvaluit alte detalii despre evenimentele ce vor fi relatate in urmatorul sezon al acestui reality-show.

Kim Kardashian, in varsta de 35 de ani, a fost vazuta in public la concertul sustinut de sotul ei, rapperul Kanye West, la Los Angeles, marti seara, potrivit E! Online si MTV. E! Online afirma ca vedeta a fost vazuta in culise, alaturi de mama ei, Kris Jenner, surorile Kendall Jenner si Kourtney Kardashian si cativa prieteni si ca in jurul ei exista un urias dispozitiv de securitate.

Potrivit politiei franceze, Kim Kardashian a fost agresata, imobilizata si legata in sala de baie a camerei sale dintr-un hotel parizian de mai multi barbati mascati, inarmati si deghizati in politisti, in noaptea de 3 spre 4 octombrie. Hotii au furat bijuterii in valoare de aproximativ 10 milioane de dolari.

In urma atacului din Paris, filmarile de la reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" au fost oprite pe termen nedeterminat, Kim Kardashian a incetat sa mai publice mesaje si fotografii pe retelele de socializare si s-a intors in California.

De asemenea, toti membrii familiei Kardashian si-au anulat aparitiile publice programate in aceasta perioada.

Kim Kardashian, nascuta pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine platita din lume. In 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Damon Thomas, in perioada 2000 - 2004, si cu Kris Humphries, in perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a casatorit in 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, nascuta pe 15 iunie 2013, si Saint West, nascut pe 5 decembrie 2015