O italianca s-a casatorit cu ea insasi intr-o ceremonie completa cu rochie alba de mireasa, tort de nunta cu trei etaje, domnisoare de onoare si 70 de invitati. Aceasta a declarat ca "poti trai un basm chiar si fara print", potrivit BBC.

Laura Mesi, femeia care s-a casatoria cu propria persoanaFoto: YouTube

Femeia in varsta de 40 de ani, pe numele sau Laura Mesi, a declarat ca este ca parere ca "fiecare trebuie in primul rand sa se iubeasca pe sine insusi". Laura este antrenoare de fitness si este doar un exemplu pentru "sologamie" (auto-casatorie), o moda prezenta in tari din intreaga lume.

Sustinatorii acestui tip de ceremonie considera ca este vorba despre iubire de sine si acceptare si cer afirmare sociala, rezervata in mod obisnuit cuplurilor care se casatoresc. Ideea casatoriei cu propria persoana i-a venit, spune Laura Mesi, in urma unei relatii care a durat 12 ani.

Aceasta spune ca este prima femeie din Italia care a facut o nunta solo, iar in luna mai, un barbat, Nello Ruggiero a realizat o asemenea ceremonie in Napoli. Femeia a mai declarat pentru ziarul La Repubblica "Le-am spus prietenilor si familiei ca daca nu-mi voi gasi jumatatea pana la implinirea varstei de 40 de ani, ma voi casatori cu mine".

Totusi nu toate persoanele apreciaza trend-ul. Unii oameni considera ca cei care iau o asemenea decizie sunt narcisisti, iar altii critica conceptul spunand ca e o pierdere de timp.