Regizorul si scenaristul Tommy Wiseau vrea sa relanseze in format 3D pelicula "The Room" (2003), considerata "cel mai prost film realizat vreodata". Intr-un mesaj publicat pe contul sau de Twitter, Wiseau a anuntat ca pregateste o versiune 3D, dar si 5.1 si 4K, noteaza news.ro.

The Room, cel mai prost film facut vreodataFoto: Imdb.com

"The Room", cu un buget de 6 milioane de dolari, a fost lansat in iunie 2003, in doua sali de cinema, si a generat incasari de aproximativ 1.200 de dolari la acel moment. Filmul a devenit apoi unul cult tocmai datorita faptului ca este foarte slab.

Actorul si regizorul James Franco a lansat anul trecut "The Disaster Artist", film bazat pe pelicula scrisa si regizata de Wiseau. Lungmetrajul lui Franco a fost premiat cu marele trofeu la Festivalul de la San Sebastian, a primit doua nominalizari la Globurile de Aur - pentru cea mai buna comedie/ musical si cel mai bun actor intr-o comedie/ musical - si un trofeu, precum si o nominalizare la categoria "cel mai bun scenariu adaptat" (Scott Neustadter & Michael H. Weber) a premiilor Oscar 2018.

Interesul pentru "The Room" a crescut odata cu productia lui Franco, aclamata de critici. Franco era favorit si la a primi o nominalizare la premiile Oscar, insa din cauza acuzatiilor de comportament sexual neadecvat, Academia nu l-a luat in considerare.

In filmul "The Room", primul proiect cinematigrafic al lui Tommy Wiseau, regizorul joaca si rolul principal, iar din distributie fac parte Greg Sestero si Juliette Danielle.