Hillary Clinton a avut joi o apariție surprinzătoare în cadrul emisiunii de televiziune "Murphy Brown", glumind despre experiența ei cu emailurile într-un episod care a generat în trecut controverse cu președintele Donald Trump și cu presa americană, relatează Reuters, citată de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Spectacolul, care a devenit un punct de referinţă a culturii americane din 1992, a revenit pentru prima dată după 20 de ani, iar starul Candice Bergen a jucat din nou rolul jurnalistului pionier.

În episodul de joi, Clinton intră în sala de știri pentru un interviu pentru un post de secretar al lui Murphy. Fostul secretar de stat susține că nu este Hillary Clinton, ci cineva care arată ca ea și are o bogată experiență.

"Reputația te precede, dar vreau să știi că nu mi-e teamă de munca grea", îi spune Clinton lui Murphy. "Sunt calificată și sunt gata din prima zi", adaugă aceasta.

Murphy îi pune candidatului mai multe întrebări, inclusiv despre experiența sa în domeniul tehnologiei. "Am ceva experiență cu e-mailurile", a răspuns Clinton.

Hillary Clinton s-a confruntat cu critici în timpul campaniei prezidențiale împotriva lui Trump în 2016 pentru utilizarea unui server privat de e-mail pentru corespondența oficială.