Producătorii celebrei francize "James Bond" speră că actorul britanic Daniel Craig va accepta să reia rolul agentului 007 în al şaselea film al seriei, scrie Mediafax, citând bfmtv.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-un interviu pentru publicaţia săptămânală Journal Du Dimanche, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, producătorii francizei, au spus că speră să îl convingă pe Daniel Craig să nu părăsească franciza. "Sper sincer că își va relua rolul pentru o a șasea aventură", a declarat Barbara Broccoli.

Ultimul film în care Daniel Craig va apărea ca James Bond este regizat de americanul Cary Fukunaga și programat pentru lansare în aprilie 2020.

Craig a declarat, săptămâna trecută, că vrea să părăsească franciza. "Acesta va fi ultimul meu film Bond, cred", a declarat actorul. "Cred că am făcut suficient. Oamenii se vor fi săturat de mine. Altcineva ar trebui să se ocupe de acest rol", a spus Daniel Craig.

Deşi personajul este la origine britanic, Barbara Broccoli a precizat că ar fi putut să îşi imagineze un Bond european, dar, cu ”acest Brexit teribil, a devenit imposibil!".

Săptămâna trecută au fost dezvăluite noi informaţii despre lungmetrajul "James Bond 25", al cărui titlu, însă, nu este deocamdată cunoscut. Astfel, actorul Rami Malek, premiat cu Oscar pentru rolul din filmul "Bohemian Rhapsody", a fost confirmat în rolul negativ. În distribuție au mai fost confirmați Ralph Fiennes și Ben Whishaw, care își vor relua rolurile M și Q, Naomie Harris, ca Moneypenny, Lea Seydoux, ca Madeleine Swann, personaj care a apărut în lungmetrajul lansat în 2015 "Spectre".

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig a interpretat pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).