Rapperul Snoop Dogg a declarat că plătește un salariu de 40.000 - 50.000 de dolari persoanei care îi rulează țigările cu marijuana, declarându-se mulțumit de munca pe care angajatul său o prestează, potrivit contactmusic.net, preluat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sincronizarea. Acea nemernică sincronizare este impecabilă. Asta este meseria lui, ocupația lui. Când se prezintă, când este întrebat «cu ce te ocupi?», răspunde «sunt un profesionist în rularea țigărilor»", a declarat rapperul pentru emisiunea "The Howard Stern Show", difuzată pe postul de radio american SiriusXM.

Snoop Dogg a declarat, în anul 2012, că fumează aproximativ 81 de joint-uri pe zi.

Actorul de comedie Seth Rogen, prezent în emisiune, a adăugat: "Știe să interpreteze expresia chipului cuiva, atunci când pare că își dorește un joint. Am stat cam 40 de minute spunându-mi «Mă voi uita la băiatul ăsta să văd ce face aici.» În calitate de fumător înrăit de iarbă, mi s-a părut fascinant. Sincer, la cât timp petrec făcându-mi joint-uri, ar trebui să îmi dau toți banii pentru a angaja pe cineva care să le ruleze în locul meu".

Fiind întrebat dacă sunt persoane în compania cărora nu îi place să fumeze, rapperul Snoop Dogg a răspuns afirmativ, explicând că "unii vorbesc al naibii de mult. Seth se bucură de moment, este creativ - nemernicul știe să facă un joint în formă de cruce".

Actorul canadian Seth Rogen și-a lansat, anul acesta, propriul brand de canabis.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Rapperul american Snoop Dogg a primit o stea pe Walk of Fame din Los Angeles, cu patru zile înainte de a se împlini 25 de ani de la lansarea albumului său de debut, "Doggystyle".